Yhteistä aikaa

 

 

 

Perheen ja ystävien kanssa vietetty aika on arvokkainta, mitä itselle ja toiselle voi antaa.

Dr.Oetker ja Paula tarjoavat sinulle mahdollisuuden viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa yhteisen tekemisen äärellä.

On todettu, että perheiden yhteinen aika vaikuttaa positiivisesti lasten ja nuorten mielenterveyteen, luo turvallisuuden tunnetta sekä edistää koko perheen yhteenkuuluvuutta. Yhteinen tekeminen voi olla mitä tahansa touhuamista kotona leipomisesta reippaaseen luisteluhetkeen, tärkeintä on että aikaa vietetään yhdessä.

Viikonloppu Jääpuistossa on varattu koko perheen yhteiselle ajalle. Luisteluohjaaja on lauantaisin ja sunnuntaisin paikalla aina Klo 13-14. Ohjelmassa on koko perheen luisteluopetusta, temppuratoja ja leikkimielisiä kilpailuja. Jääpuiston ammattitaitoiset luisteluohjaajat antavat myös vinkkejä vanhemmille, miten opettelua voi jatkaa yhdessä lapsen kanssa.

Viikonloppuisin kentän laidalta saa myös klassista luisteluruokaa laadukkaalla otteella, kun hilligrillissä tirisee Helsingin Makkaratehtaan loistavat makkaratuotteet. Grilli on kuumana aina lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14-17 säävarauksella.

Älä ihmettele jos yhtäkkiä vastaan luistelee itse Paula-lehmä!

Arjesta voi nauttia yksinkertaisilla asioilla

Yksi tärkeimmistä ja luontevimmista tavoista perheiden yhteiseen aikaan ja keskusteluun ovat yhteiset ruokailuhetket. Dr. Oetker korostaa perheen ja läheisten kanssa vietetyn yhteisen ajan merkitystä helpottaen jokapäiväistä ruoanlaittoa. Kun ruoanlaitto on nopeaa, jää sinulle enemmän aikaa myös kaikkeen muuhun mukavaan! Myös lasten osallistuminen ruoanlaittoon ja leipomiseen on tärkeää. Yhdessä tekeminen on hauskaa ja helppoa. Vanhana perheyrityksenä on Dr. Oetkerille luontevaa olla puhumassa perheiden yhteisen ajan puolesta. Lue lisää Dr.Oetkerin pitkästä historiasta perheyrityksenä.

Yhteisestä ajasta muodostuvat lapsuusmuistot

Jääpuistossa yhteisen ajan vietto on mahdollista joka päivä. Luistelun opettelu yhdessä perheen kanssa on hauska tapa viettää mukavia hetkiä raittiissa ulkoilmassa. Samalla aikuisetkin voivat terästää ruostuneita taitojaan. Jääpuistoon on kaikkien helppo tulla, luistimetkin voi vuokrata vasta paikan päällä. Paula-luistelukoulu lapsille järjestetään arkisin klo 17-18.