Kahvila

Jääpuisto Menu

Paina tästä ja tutustu Jääpuiston kahvilatarjontaan!

Jääpuisto Menu yrityksille ja ryhmille

Paina tästä ja tutustu Jääpuiston kahvilatarjontaan yrityksille ja ryhmille!

Jääpuiston kahvilapalvelut

Jääpuiston kahvila tarjoaa asiakkaille elämyksiä, kokemuksia ja iloista palveluasennetta sekä tietenkin maukkaita kahvilaherkkuja, kuten croissantteja ja korvapuusteja. Tarjolla myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita!

Luisteluhetken kruunaa kuumat ja kylmät juomat iloisessa ja tapahtumarikkaassa miljöössä. Iltaisin kahvila tarjoaa juomia myös aikuiseen makuun; listalta löytyy mm. erilaiset terästetyt kaakaot ja glögit.

Viikonloppuisin kentän laidalta saa klassista luisteluruokaa laadukkaalla otteella, kun hilligrillissä tirisee Helsingin Makkaratehtaan loistavat makkaratuotteet. Grilli on kuumana aina lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14-17 säävarauksella.

Jääpuistossa herkutellaan totta kai myös Dr. Oetkerin tuotteilla. Luistelun jälkeen maistuvat esimerkiksi herkullisen höyryävät Paula-kaakaot.

Kahvilassa on 40 paikan viihtyisä ja lämmitetty asiakastila, WC-tilat sekä ulkoterassi.

Jääpuiston kahvila on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin

Jääpuistoon kutsut helposti myös ystäväsi, asiakkaasi tai kollegasi. Asiakastilaisuudet, pikkujoulut, tyhy-päivät, polttarit, syntymäpäivät tai lasten kutsut – Jääpuistossa järjestät niin pienen kuin suuren tilaisuuden mahdollisimman vaivattomasti. Kokonaisuuteen on mahdollisuus sisällyttää luistinvuokraus, ohjelmapalvelut, tapahtumakoordinaatio sekä tarjoilut (kahvilassa A-oikeudet).Yksityistilaisuuksissa kahvila on mahdollista pitää auki klo 02.00 asti.

Katso tästä Jääpuiston valmiit yrityspaketit!

Varaukset ja tiedustelut:
Joni Hinkkanen
joni.hinkkanen (at) korjaamo.fi

Järjestä lastenkutsut Jääpuistossa

Yhteistä aikaa -kutsut on helppo tapa järjestää pieniä hengähdyshetkiä arjen keskelle.  Kutsut-paketti on toiminnallinen ja hauska tilaisuus esimerkiksi lasten syntymäpäiville. Yhteistä aikaa -kutsuilla järjestät yhteistä hauskanpitoa ainutlaatuisella tavalla.  Katso lisätiedot ja hinnat täältä.