Kahvila

Jääpuiston kahvilapalvelut

Jääpuiston kahvila tarjoaa asiakkaille elämyksiä, kokemuksia ja iloista palveluasennetta sekä tietenkin maukkaita kahvilaherkkuja, kuten croissantteja ja korvapuusteja. Tarjolla myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita!

Luisteluhetken kruunaa kuumat ja kylmät juomat iloisessa ja tapahtumarikkaassa miljöössä. Iltaisin kahvila tarjoaa juomia myös aikuiseen makuun; listalta löytyy mm. erilaiset terästetyt kaakaot ja glögit.

Viikonloppuisin kentän laidalta saa klassista luisteluruokaa laadukkaalla otteella, kun hilligrillissä tirisee Helsingin Makkaratehtaan loistavat makkaratuotteet. Grilli on kuumana aina lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14-17 säävarauksella.

Kahvilassa on 40 paikan viihtyisä ja lämmitetty asiakastila, WC-tilat sekä ulkoterassi.


Jääpuiston kahvila on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin

Jääpuistoon kutsut helposti myös ystäväsi, asiakkaasi tai kollegasi. Asiakastilaisuudet, pikkujoulut, tyhy-päivät, polttarit, syntymäpäivät tai lasten kutsut – Jääpuistossa järjestät niin pienen kuin suuren tilaisuuden mahdollisimman vaivattomasti. Kokonaisuuteen on mahdollisuus sisällyttää luistinvuokraus, ohjelmapalvelut, tapahtumakoordinaatio sekä tarjoilut (kahvilassa A-oikeudet).Yksityistilaisuuksissa kahvila on mahdollista pitää auki klo 02.00 asti.

Lue lisää Jääpuiston palveluista yrityksille ja ryhmille


Järjestä lastenkutsut Jääpuistossa

Jääpuiston lastenkutsut on helppo tapa järjestää pieniä hengähdyshetkiä arjen keskelle. Jääpuiston lastenkutsut ovat toiminnallinen ja hauska tapa viettää vaikkapa lasten syntymäpäiviä! Kauden 2017-2018 lastenkutsupaketit julkaistaan pian!