Kahvila

Jääpuiston kahvilapalvelut

Jääpuiston kahvila tarjoaa asiakkaille elämyksiä, kokemuksia ja iloista palveluasennetta sekä tietenkin maukkaita kahvilaherkkuja, kuten croissantteja ja korvapuusteja. Tarjolla myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita!

Luisteluhetken kruunaa kuumat ja kylmät juomat iloisessa ja tapahtumarikkaassa miljöössä. Iltaisin kahvila tarjoaa juomia myös aikuiseen makuun; listalta löytyy mm. erilaiset terästetyt kaakaot ja glögit.

Lauantaisin kentän laidalta saa klassista luisteluruokaa laadukkaalla otteella, kun hilligrillissä tirisee makkaraa - myös kasvissyöjille! Grilli on kuumana aina lauantaisin klo 13-15 säävarauksella.

Kahvilassa on 40 paikan viihtyisä ja lämmitetty asiakastila, WC-tilat sekä ulkoterassi.

Jääpuisto anniskelee klo 16–21 välisenä aikana.


Jääpuiston kahvila on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin

Jääpuistoon kutsut helposti myös ystäväsi, asiakkaasi tai kollegasi. Asiakastilaisuudet, pikkujoulut, tyhy-päivät, polttarit, syntymäpäivät tai lasten kutsut – Jääpuistossa järjestät niin pienen kuin suuren tilaisuuden mahdollisimman vaivattomasti. Kokonaisuuteen on mahdollisuus sisällyttää luistinvuokraus, ohjelmapalvelut, tapahtumakoordinaatio sekä tarjoilut (kahvilassa A-oikeudet). Yksityistilaisuuksissa kahvila on mahdollista pitää auki klo 24.00 asti.

Lue lisää Jääpuiston palveluista yrityksille ja ryhmille