Info


 

Tervetuloa luistelemaan!

Jääpuisto sijaitsee Helsingin rautatieaseman vieressä, Helsingin Rautatientorilla.

Nauti kaupunkikulttuurista luistimet jalassa, viihdy kuuman juoman kera Jääpuiston tunnelmallisessa kahvilassa, kuuntele musiikkia tai tapaa tuttuja. Rautatientorin asema-aukiolle Helsingin ydinkeskustaan rakennettava tekojäärata tarjoaa talvi-iloa kaupunkilaisille marraskuusta maaliskuun lopulle saakka.

Tule sellaisena kuin olet! Unelmien Helsinki- ja Best of Helsinki- sekä SLA ry:n Vuoden 2008 Liikuntateko tunnustuksilla palkittu Jääpuisto on oiva tapa tavata, sillä se on tehty luistelua, ulkoilua, yhdessäoloa ja kaupunkikulttuurin nauttimista varten.

Jääpuisto sijaitsee Helsingin rautatieaseman vieressä Helsingin Rautatientorilla. Arkkitehtitoimiston Huttunen-Lipasti-Pakkasen suunnittelema puistodesign on näyttävä maamerkki kaupungin sydämessä.
 

Näin toimit Jääpuistossa

Lippu ostetaan lipunmyyntipisteestä ennen luistelua ja kiinnitetään näkyvälle paikalle hihaan. Luistimia voi tarvittaessa vuokrata lipunmyynnin yhteydessä toimivasta luistinvuokraamosta. Kypäriä ja luistelukelkkoja lainataan veloituksetta. Kengät jalassa jäälle meno on kielletty turvallisuussyistä, mutta pienen lapsen kanssa jäälle voi mennä kenkäsuojat jalassa. Kenkäsuojia saa maksutta Jääpuistolta.

Jää ajetaan muutaman tunnin välein, turvallisuussyistä kaikkien luistelijoiden on poistuttava jäältä noin 10 minuuttia kestävän ajon ajaksi.

Jääpuistossa on rajallinen määrä pieniä lukittavia kaappeja arvotavaroille. Suurempiin tavaransäilytystarpeisiin vastaa naapurimme rautatieasema.

Kiekkopelit ovat valitettavasti kiellettyjä Jääpuistossa turvallisuussyistä.
 

Vuokraluistimet

Luistinten koot:

Kaunoluistimet: 28-41
Hokkarit: 27-48
Miniluistelijoille yksittäisiä pareja: 23,5 & 25,5 & 26

Emme varaa luistimia etukäteen.
 

Luistelu ja viihtyminen on ehdottomasti sallittua – mukavia luisteluhetkiä!